Henry is een vakman en werkt zeer nauwkeurig

Alle glaslaten door Henry laten vervangen alsook op diverse plekken is het houtrot door hem hersteld. Je krijgt van te voren een duidelijke offerte met de uit te voeren werkzaamheden en de kosten hiervan. Ben uiterst tevreden over de gedane werkzaamheden. Henry is een vakman en werkt zeer nauwkeurig. Ook laat hij de werkplek na gedane arbeid netjes achter. Ik kan een ieder de Houtrotspecialist aanbevelen. Nogmaals bedankt Henry voor jouw uitstekende werk.

Kwalitatief hoogstaand werk

Kwalitatief hoogstaand werk, geen lange wachttijden voor de levering van onze nieuwe ramen. Een specialist die meedenkt en goede adviezen geeft. Een hele aardige vakman die we iedereen zullen aanraden.

Top vakman

Top vakman, heeft een voor ons vervelende situatie heel snel opgepakt en opgelost. Henry bedankt.

Erg tevreden over het geleverde werk!

Henry heeft het houten raamkozijn keurig hersteld en goed afgewerkt. Verder heeft hij een klepraam besteld, goed opgevolgd ondanks het materialentekort en het prima gemonteerd. Verder fijne communicatie via email. Ik ben erg tevreden over het geleverde werk.

Zéér goed over te spreken

De houtrot specialist Henry Stuurman heeft bij ons een onderdorpel gerepareerd en daar zíjn wíj zéér goed over te spreken. Keurig stukje vakwerk geleverd. Wíj bevelen hem van harte aan.

Er is veel vakkundigheid binnen dit bedrijf!

Bij onze klus is er een goede diagnose gesteld, vervolgens goed advies gegeven en daarna keurig werk afgeleverd. Heel blij mee. Daarom van harte aan te bevelen!