grondige inspectie

Om een duidelijk beeld te krijgen van de aanwezige houtrot in uw huis, voeren wij eerst een grondige inspectie uit. Dit helpt niet alleen ons, maar vooral ook u als klant, om te begrijpen welke herstelwerkzaamheden nodig zijn voor uw woning. Na de inspectie ontvangt u van ons een helder en overzichtelijk rapport waarin de kosten voor elke benodigde reparatie worden weergegeven.

Vaak komt het voor dat klanten ons benaderen voor de reparatie van één of twee aangetaste plekken in hun kozijn. Daarom raden wij aan om uw hele huis te laten inspecteren, vooral als u van plan bent om uw huis te laten schilderen of als u zelf aan de slag wilt gaan met schilderwerk. Op die manier voorkomt u onverwachte verrassingen.

Tarieven inspectie

Het uitvoeren van een inspectie vraagt ook tijd van ons, en daarom hanteren wij de volgende tarieven:

  • Als u in Veenendaal woont of binnen een straal van 15 km rondom Veenendaal, voeren wij de inspectie kosteloos voor u uit.

  • Als u buiten deze straal van 15 km van Veenendaal woont, brengen wij kosten in rekening. Het starttarief bedraagt €60,50, met een uurtarief van €72,60 inclusief 21% btw. Dit bedrag dient direct na de inspectie te worden voldaan. Als u besluit om akkoord te geven op onze offerte, krijgt u de helft van de inspectiekosten terug.

Interesse in een inspectie

Wilt u zekerheid over de staat van uw woning en eventuele houtrotproblemen aanpakken voordat ze erger worden? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele inspectie. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen. Laat ons u helpen uw huis in topconditie te houden!